Modemisstävling

Kom igen o rösta på min modemiss. det är åhlens som har en kul tävling.

klicka på länken och mitt bidrag heter "turkosblått hår"

http://www.ahlens.se/magasin/modemissen-visa-alla.jsp

Julklappsinköp

Nu börjar det bli dags att göra lite julklappsinköp. Jag har ju redan köpt två stycken till tomas o en o annan till Laban. Till mina föräldrar har jag beställt ett par biljetter till en fars. Så det är inte så mycket att handla egentligen. Det är till syster och till Tomas systerbarn. Till svärmor/far o svägerskor brukar jag göra julgodis så varför sluta med ett koncept som funkar. Jag är ju ledig på torsdag så jag tänkta ta en tur i affärerna då o inhandla lite. Fast jag ska ha med mig Laban så det får inte bli för avancerad shopping för han avskyr ju att gå i affärer. Han ska också klippa sig kl 14 hos bästaste camilla.

Julbordet i lördags var helt okej. Det var mysigt sällskap o mysig miljö. Den kalla maten var god, men däremot var den varma maten en besvikelse. Fast å andra sidan så brukar jag inte äta så mycket av det varma så det kan kvitta.


JulbordsfrossaSå då har dagen D kommit för julbordsfrosseri. Jag och tre andra par ska åka till Medevi brunn för att käka årets första julbord. Det var liksom meningen att Tomas skulle följa med. Men i vanlig ordning så tajmade han in o blev sjuk. Det slår aldrig fel. Men han har ju tre julbord till att välja på så han kommer nog få sin beskärda del i maten också. Det är julmarknad i Medevi i helgen så vi kommer inte att vara ensamma där. Hoppas vi hittar en parkering någorlunda i närheten så att vi slipper gå flera kilometer. Men å andra sidan kan det ju vara skönt med lite motion efter materiet.

Innan det blir avlämning av laban hos mormor o morfar ska vi till polaren Abbe med familj. De åker till Australien om ett par dagar och kommer att vara borta i en månad. Laban kommer verkligen att sakna sin polare. Tur att han har någre fler kompisar så abstinensen inte blir alltför stor. Jag har köpt en liten julklapp till Abbe så att han kan tänka på Laban när han ser denna klapp. En heldress/pyjamas med spindelmannen. Laban har en likadan.

Nästa lördag är det dags för nästa julfest. Det är min nya arbetsgivare som har bjudit in mig o Ylva + respektive på festen. Vi ska vara i Läkarsällskapets festvåning o sen ska vi bo över på hotell över natten. Känns väldigt lyxigt med tanke på att vi bara bor 3 mil från Linköping. Men det var redan bokat så det var inga problem. Gött.

Återkommer när julbordskoman har lagt sig.Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0