Bad bad bad...

Bad i form av att jag är dålig i vanlig ordning på att uppdatera..
Bad i form av just bad.. jag har badat både i ån här hemma. Göla i Småland o Borgsjön..
Det tredje bad vet jag inte det bara slank med..

Nu under semestern så känner jag att jag inte orkar att bry mig så mycket om pointsen o VV.. Men jag går inte bärsärk för det. Tar tag i det hela igen när jag börjar jobba.

Tjoobalooba

Glad idag.. Dels för att jag ställde mig på vågen. Hade inga större förhoppningar om någe minus med tanke på hur veckan varit. MEN till min stora glädje och förvåning så visade den 1,6 minus så det är 1 hekto mindre än den uppgång som jag hade förra veckan.. Den totala viktminskningen sen starten är nu 10 kg. "Bara" 5,5 kvar till målet... GÖTT...

Jag är också glad för att min syster med familj alldeles strax kommer på besök. De bor ju i Sthlm så jag träffar dom inte så ofta. Vi ska grilla o äta rabarberpaj. Ska bli mysigt. Syster min har två döttrar som heter Alea o Clara o är rediga busfrön.
 
 

Vänta mamma, ha liiite tålamod

Ojojoj, om jag kunde få en krona för varje gång som Laban ropar -Mamma, kom ett tag. Eller -Vänta, jag ska bara så skulle jag vara stenrik vid det är laget. Många ggr när han ropar så är det nån liiiten grej han vill visa eller få hjälp med. Egentligen borde jag väl inte bli stressad eller sucka när han ropar. Men det är lite enerverande när man just har satt sig för att kolla upp en grej eller om man står i köket o hackar för glatta livet o får springa fram o tillbaka hela tiden. Fast om jag ser det positvit så får jag mycket vardagsmotion... Jag får dock igen när jag tjatar på honom.. Eller när han tjatar på mig. För min standardkommentar är Vänta lite.. ha lite tålamod.. Nu har han börjat använda den mot mig.. Monkey see, monkey do. ;-) Dina barn gör inte som du säger, dina barn gör som du gör.

Förvirrat samtal

Jag satt på jobbet ikväll. Läste in de tidningar som jag hade på mitt pass. Jag delar en tidning med en kille nere i Karlskrona, killen heter Mattias.

Just som jag sitter där o läser så ringer jobbtelefonen. Jag tog som vana att det var min chef Anna  som ringde. Kollade dock displayen o ser ett nummer jag inte känner igen. Stammar fram mitt namn istället för jag blir lite ställd. En kille svarar -Hej Anette vad gör du.? Jag heter Mattias. Jag blir övertygad om att det är Mattias nere i Karlskrona o börjar bubbla som om allt är helt normalt. Efter ett litet tag säger han att han vill prata med en Emil..... Ehhhh vaaaa, nää det finns ingen Emil här. Vart har jag hamnat nånstans frågar denna okända Mattias.
Oj.. förklarar läget o varför jag lät så bästis o bundis med honom. Vi fick oss ett gott skratt o sen sa vi ajjö till varandra. Han ringde inte någe mer så jag förmodar att han fick tag på rätt Emil.
Så det kan bli..

Fyyy mamma

Som Laban brukar säga.. De få läsare jag har måste tycka att jag har världens tristaste blogg. Jag vet jag är usel på att uppdatera den så frågan är varför jag har en. Tomas blogg är desto roligare o han är mer ordentlig med uppdateringar. Men jag ska försöka att vara mer ordentlig.

Jag hade ju lovat mig själv att kliva upp på vågen i lördags det gjorde jag. Ingen rolig läsning. Ett plus på 1,5 kg på ca 2 veckor. Men det var väntat. Jag har ätit lite för slarvigt. Sen hade jag dessutom en grym träningsvärk o då vet jag att jag samlar på mig vatten så det var kanske inte så konstigt. Har varit skapligt ordentlig denna vecka men jag slarvar med att regga det jag äter på VV:s hemsida. Jag är ju inte så strukturerad o ordentlig med att följa fasta recept så det blir ett himla klickande o letande. Så mycket blir ju bara på en höft. Men men jag kör på o reggar de jag orkar o kommer ihåg o sen får det ta den tid det tar. Ska bara se till att plusset inte fortsätter utan att jag hittar ner till minus igen.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0