O så var det slut....

På 2012... Bara ca 12 timmar kvar av detta året.. Summering?? Hmmm jag kommer knappt ihåg vad som hänt detta år. Jag fyllde 40 o Laban 6 år. Sen däremellan har det varit jobb, träning, hemmapyssel o umgänge med vänner o bekanta. 
 
Vad vill jag då med 2013.. Komma i bättre form kondition o styrkemässigt. Jag ska ju cykla TjejVättern så jag har många anledningar att komma ut o cykelträna framåt vårkanten. Jag vill också se till att min rygg håller ihop. Om jag tappar några kilon på kuppen så är det en stooor fördel men jag känner att jag inte måste jaga varenda kalori utan ta det med ro.. Jag blir ju så besatt/besviken när det inte går min väg på vågen. 
 
Jobbmässigt hoppas jag att vi får vara kvar året ut... Det är ju förändringar på gång o det ska bli digitalt hela skiten. Men när o hur är det nog ingen som vet.. Om jag blir arbetslös så hoppas jag att jag kommer på vad jag vill göra. Kanske plugga nån KY-utbildning... Men vad har jag inte en aning om just nu.
 
Nyårsafton kommer att firas tillsammans med laban o Tomas i vår "ensamhet" vi ska alldeles snart åka till Linköping o inhandla grejer till kvällens middag. 
Förrätt : Toast Skagen
Huvudrätt: Rökt lax med rostade rotfrukter o romsås
Efterrätt: Pannacotta med hallonsås. 
 
Gott slut o gott nytt år på er mina vänner. 
 

Bill&Bull

Efter en lugn men ändå hektisk jul så har nu (min) tristess lagt sig som en grå matta över huset.. Jag känner mig rastlös o uttråkad.. Borde egentligen städa huset o ta hand om en massa tvätt. Men har ingen ork helt enkelt. Känner mig lite nere. Inga roliga förslag på nyårsfester har inte heller kommit till min kännedom. Ibland känner jag mig som världens mest ensamma människa. Telefonen är tyst ingen ringer o visst jag är själv usel nuförtiden på att ringa o bara prata lite strunt.

Näää nu får jag sluta gnälla saker o ting blir inte bättre för det. Jag och Laban ska iallafall till Bill&Bull snart o leka av oss lite. Vi ska möta upp min frisör Camilla o hennes två pojkar där så de kommer garanterat att busa järnet o jag o Camilla kommer nog att kunna spendera ett par timmar med att prata av oss.

På återhörande.

Tröttmössan

Idag sitter tröttmössan långt ner över ögonen. Det är bara två dagar kvar av skolan för Labans del sen är det jullov i dryga 2 veckor för honom. Han längtar verkligen. Jag har lovat att julgranen ska kläs på lördag så jag kan slå vad om att han kommer att vakna kl 6 o börja prata om det.

Jag ska snart in till Skänninge o hämta ett paket med div. julklappar. Sen till Mjölby för lite fler ärenden. Ska väl också sätta igång med att slå in dessa klappar i fint papper o pynta med lite snöre. Känns skönt att jag nu är "färdig" med årets julklappsinköp.

Grävning

Bättre sent än aldrig som det så fint heter. Vi har länge tänkt att vi vill få till en liten grusplan för att kunna parkera våra bilar. Den ena bilen får ju alltid stå längs med vägen och det är ju inte det ultimata på vintern då det snöar o plogbilen kommer o kör upp vallar. Så nu har vår granne som har grävfirma satt igång med grävningen. Jisses det känns som om hela huset kommer att rasa när han skrapar. Det är nog en del stora rötter som ska väck eftersom vi haft en gran precis vid husväggen + att vi har ett stort körsbärsträd. Men det ska nog bli bra. Vår granne Kjell var däremot inte så munter häromdagen då jag berättade att Micke skulle komma. Han muttrade något om att vägen skulle bli uppkörd o att han minsann tyckte detta var dumt. Mm mm.. Men det spelar liksom ingen roll när det gäller honom... Alla tillfällen är dumma tillfällen iallafall när vi ska göra något. Han har bott här längst så han anser att det är han som kan bestämma på denna väg.. Men men man får stryka honom medhårs så brukar det bli bra.

6 dagar kvar

Med 6 dagar kvar till jul känns det mesta halvkaotiskt för det mesta. Min julkänsla vill inte infinna sig. Känner att jag borde väl kanske städa, packa in julklappar skrämma fram lite julsaker men orken vill inte riktigt innfinna sig. Känner mest för att bara krypa ner under täcket o sova fram till 1a april eller någe sånt. 
Jaja, på något vänster har jag iallafall lyckats att få fram två julgardiner några elljusstaktar o på lördag har jag lovat att granen ska plockas fram p pyntas. Vi kör med plastgran eftersom vår ena katt är så galen o skulle säkert riva en riktig gran efter två minuter o så kul är det ju inte att dammsuga granbarr o torka upp vatten. 
 
När det gäller julklappar så är jag faktiskt klar. Det ska bara slås in o fixas till. De flesta klapparna köpte jag på nätet o så smidigt. Man slipper trängas med andra stressade människor o man får (förhoppningsvis) sakerna hem till brevlådan. 
 
Jorå, julkänslan ska nog komma att infinna sig hos mig med.. ta ett steg i taget så är jag nog snart där ;-)

Jag lever

Oj det har gått en dryg månad sen jag skrev senast. Fick en svacka igen. Men men, jag lever och mår väl. i helgen som var så åkte jag och mina arbetskamrater ner till Malmö. Bodde på hotell, var på Wallmans show åt o drack gott o bäst av allt hotellfrukost..... En skön minisemester, MEN oj så trött jag var igår måndag när det var dagenefter dagen efter.. Jobbar sista dagen för denna vecka idag sen är jag ledig i 6 dagar. Har nu börjat att koka ihop de julgodissorter som jag ska ge bort i julklapp. Vi får se hur många ggr jag kommer att ångra att jag lovar detta godis vareviga år. Men det är ju kul, gott och uppskattat.
Jag lovar att jag ska försöka att uppdatera lite oftare.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0