Busfabriken för hela slanten.

Det är inte bara ungarna som blir som galna inne på Busfabriken. Jag klättrar o tjoar också. Jag var minst lika svettig som Laban. Men det är skoj o lite kalorier bränner man säkert. ;-)

Imorron ska jag på ny genomgång på det andra gymmet i skänninge. Hoppas det blir bra. Där behöver jag ju inte ta samma "hänsyn" till öppettider eftersom man med passerkort kommer igenom dörren kl 6 på morronen och det är skönt. Inte för att jag kommer att vara där vid just den tiden. Men det är skönt att ändå veta att det går.

Imorron firar Tomas o jag 5årig bröllopsdag. Jisses vad tiden går fort. För 5 år sedan vid denna tid var vi smånervösa o höll på att fixade med en del i Mariefred. Det var verkligen en helt underbar dag. Får leta fram lite bilder o lägga upp här i morron så att ni får se hur underbar dag vi hade.

Nu är det bara 5 dagar kvar innan det bär av till Ullared. Ujujuj, vilken lång lista jag har fått ihop. Men det kommer garanterat att ramla ner fler grejer i vagnen än vad som står på listan. Brukar bli så.

Ajökens.

Icke ett så rasande tempo.

Man kan ju inte säga att min viktminskning går i ett rasande tempo. -0,3 denna vecka. totalt -2,6 på kanske 4-5 veckor. Lite segt att de ska gå så långsamt. Men men jag får bita ihop och köra på. Visst att jag "frossar" loss på sött o kolhydrater på helgerna är kanske inte så bra. Så till nästa helg får jag vara lite mer ordningssam så kanske det lossnar.

Idag var jag till gymmet i Skänninge o kollade läget. Det är ju mycket mindre än det i Mjölby men det är billigare och det har de maskiner som jag är ute efter. Plus att man kan komma o gå lite som man vill på bra tider eftersom det är passerkort. Jag ska dit på fredag igen för att få en genomgång av maskiner mm mm. Så jag behöver nog inte ge upp tanken på att shejpa till mig på senare dar.

Bara en vecka  kvar till Ullaredstrippen. Ska bli såååå skoj.

Blir lite lack...

Jag har ju haft en provvecka på gymmet i Mjölby jag har hunnit med tre styrkepass. Förra fredagen bokade jag en plats på en morronspinning som skulle vara på lördagsmorronen. Men efter några timmar så ringde de från gymmet o sa att instruktören var tvungen att jobba. Jahopp, ja sånt kan ju hända lite trist förstås..
Gjorde ett nytt försök idag att boka morronspinnet till imorron.. Då är denna instruktör sjuk eller något och de hade inte fått tag på nån annan som kan hålla passet.

Det är nu jag börjar att tröttna. jag har ju inte hunnit att teckna medlemsskap ännu och det är jag glad för. det kostar ju ändå 349:- i månaden + att det är en medlemsavgift på 700:-. Med mitt jobb så kan jag vara glad om jag hinner att komma iväg två gånger i veckan... Näää detta gym får nog inte mig som medlem, särskilt inte om det ska strula med instruktörer på de få pass som jag kan komma iväg på.

Ska istället kolla in ett gym i skänninge. Det är ett sånt ställe som till största delen av tiden är obemannat men att man som medlem kommer in med ett passerkort. De tiderna som fanns passade mig mycket bättre + att denna ort ligger närmare mitt hem så det blir inte lika stressigt med tiden + att bensinkostnaden blir lägre. Och inte att förglömma är mycket billigare i månaden.
Hoppas, hoppas att det är fräscht o att jag trivs med maskinerna. Ska kolla in det på måndag för då var det bemannat med personal mellan kl 8-11.

På återhörande.

Tröttmössa

Min hösttröttmössa har dragits ner öcer ögonen. Inatt var det lite jobbigt, laban hade mycket mardrömmar och jag sov bredvid honom o han låg o sparkade o slog mig i ansiktet. Men men sova får jag göra senare.

Vågen stod still denna vecka.. eller egentligen har jag inte en aning eftersom den är lite skuttig. Den kan diffa med ett par hekton för varje kliv man tar på den. Jag får ta den med en nypa salt o köra med måttbandet istället. Jag kom iväg o tränade igår förmiddag. Tyvärr var spinningspasset inställt så jag styrketränade lite.

Mycket godis o glass blev det igår. Men det är nya tag som gäller idag.

Valet idag. Vi ska bege oss upp till skolan senare på eftermiddagen o göra vår plikt. Har inte en aning om vad jag ska rösta på. Men det löser sig nog.

Träningsvärk

Japp idag känns det att man har tränat. Jag är nog småöm i varenda kroppsdel idag. Men det är skönt ändå. Det känns ju att man har gjort lite nytta.
Det var barnsång i Skeppsås idag och då var jag o Laban så pass hurtiga att vi/jag cyklade dit. Det blåste rätt rejält och det är rätt mycket backar. Svettig blev jag.

Tänkte bege mig till gymmet imorron bitti o köra lite igen. Bäst att passa på denna vecka eftersom jag tränar gratis. Tyvärr kommer jag väl inte att hinna med några pass, men jag lär mig ju maskinhallen iallafall.

Tomas o Laban sitter o spelar Lego Star Wars på PS3. Laban är helt galen i detta spel o det värsta "straff" han kan få är när han inte får spela det på kvällen. Detta kan hända när han varit redigt dum en hel dag. Som igår. Då var han nära att hamna på Blocket eller Tradera.

Fortsatt trevlig fredag

orutin i träningshallen

Jahopp.. Så har jag då varit iväg till gymmet o fått min första instruktion. Eftersom jag har tränat mycket förr så kan jag ju grunderna rätt bra. Morgan gick igenom maskinrummet och det kändes bra. Sen körde jag lite på egen hand i styrke/cardio-hallen. Jag blev svettig o trött i musklerna så något rätt har jag nog gjort.

När jag sen skulle duscha märkte jag att jag hade glömt både borste (kan jag klara) och handduk... Liiiite jobbigt. Fick stå o torka av det värsta med pappershanddukar o så tog jag min t-shirt o fick badda av resten av vätan. Hmmmm till nästa gång får jag skriva en checklista o bocka av så att jag får med mig de nödvändiga sakerna.

Kommer garanterat att ha träningsvärk i morron. Men det är gott det.

Gymmande o vågproblem

Imorron ska jag till träningsstudion i Mjölby för att få en introduktion på maskinerna. Skönt att ääääntligen komma igång med träningen igen. Vill inte vara en soffpotatis längre. Kommer garanterat ha träningsvärk på fredag.

Jag misstänker att min våg är lite knas. Den kan nämligen diffa med 2 kg från en väging till en annan inom loppet av 30 sek. Det diffar också beroende på var man ställer vågen på golvet o hur man ställer sig på den. Får överväga att inhandla en ny....igen. Det var inte längesen som jag köpte denna våg. Irriterande. Har iallafall mätt mig också så om vågen inte visar minus så kanske måttbandet gör det så småningom. Jag kämpar på.

Som jag trodde

så var det ett litet plus på vågen. Men det var futtiga 2 hekto så det kan jag leva med. Det är bara att bita ihop o köra på. Gårdagen var mysig. Vi åkte till Sturefors där Tomas lillasyster hade "hyrt" in sig på sin födelsedag. Vi åt gott och hade allmänt trevligt. laban var i sitt esse när han fick leka med sina kusiner o en annan pojke som kom o hälsade på.  Han ville inte åka hem.

Idag har jag inte hunnit med så mycket innan det var dags att åka o jobba. Trött o seg är jag. Jag lyckades att motstå alla frestelser inne på Maxi när jag var där idag. Gnagde i mig mitt äpple o nektarin fastän jag helt av allt bara ville ha godis. *klappar mig på axeln*

Bokade två biljetter till Bo Kaspers Orkester spelning idag. De kommer till Konsert och kongress i februari nästa år. Det kan bli skoj, detta band är ju så bra.

Ajökens

Imorron..

Blir det lite "spännande" att kliva upp på vågen. Det känns som om jag har tajtat till mig lite runt vissa kroppsdelar för kläderna sitter inte lika hårt. Men när man kliver upp på vågen med kläder i mitt på dagen så visar den mer än någonsin... Sååå vi får se imorron. Jag ska försöka att inte bli alltför besviken om det visar på plus. Hade en liten godisfrossa i måndags som var onödig. Men jag har skött mig resten av veckan.

Om det är plus så är det bara att bita ihop o köra på..

Härligt höstväderJag älskar dessa sköna höstdagar. Det är varmt och klart i luften. Man varken svettas eller fryser ihjäl. Om några veckor kommer löven på träden att bli härligt röda och oranga. Det är denna tid på året som jag gillar. Sen i slutet av oktober början av november blir det trist. FAST då har man ju ändå julen att se fram emot.

Det är fortfararande noll koll på jobbet. Det är bara att avvakta. Jag gick på mitt pass i tisdags och kör till nästa onsdag innan det är ledigt igen. Idag kommer jag mest stå i köket o fixa lite mat innan det är dags att lämna huliganen på dagis.

Var på massage i Linköping i måndags och det gjorde gott. Fick ju ett presentkort av Tina och jag hade inte utnyttjat det så det var sannerligen dags nu. Nästa torsdag ska jag till gymmet o gå igenom maskinerna. Ska bli skönt att komma igång med lite vettig träning. Har varit en redig soffpotatis de senaste åren.

Lite neråt...

Det går sakta men säkert neråt.. -0,4 denna vecka o minus 2.5 sammanlagt. Gött. Igår höll jag på att stapla ved i 4 timmar så det känns i rygg, ben o rumpa idag. Både träningsvärk o lite ryggont. Men det går la över.

Fint väder idag. Blir nog till att ta en liten cykelutflykt, kanske den sista för året för snart är det för kallt för att ge sig ut o cykla.

Husbyfjöls marknad är det också idag. Men jag kommer även i år att strunta i den. Bara en massa skräp som man inte behöver. Sparar mig till Ullaredstrippen istället. Då jädrar är det "shop til you drop" som gäller.

Ha det gott..

Faen för Audiförare!!

Med risk för att generalisera. Men vad faen är det för fel på Audiförare??? 
I 9 fall av 10 de gånger jag råkar ut för dem

  1. De kör som galningar, måste ligga o nosa en i häcken o stressa. Även om en annan kör lite eller t o m mycket för fort så ska de ändå ligga o stressa bakom.
  2. När de sen ska köra om kan man ge sig den på att de kör om i krön, kurva eller annan olämplig plats så att de måste slänga sig in framför en o bromsa så man måste tvärbromsa för dem.
  3. Möter man dem så skär de fruktansvärt i kurvor eller är över på andra sidan så att man är nära att krocka med dem.
  4. Sist men inte minst.... de verkar ha stooooora problem att hitta blinkersen i bilen för helt plötsligt så svänger dem utan minsta förvarning.

Är detta något som bara händer mig eller finns det nån mer som tycker att Audiförare är galningar... Sen finns dessa beteenden även hos BMW och vissa Volvoförare också. Eller överhuvudtaget "Ju dyrare bil desto sämre bilförare"

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0