Sköna maj

Vilken skön försommarvärme vi har. Jag tycker det är så skönt. Det jobbigaste är när jag måste åka till jobbet om kvällarna när maken kommit hem o man känner grilldoften omkring en. Men jag är så glad o tacksam att jag har ett jobb o eftersom det bara är 65% så har jag ju många lediga dagar o kvällar att utnyttja.
Sitter här o är öm i kroppen. Har planterat dryga 90-talet med tuijaplantor och det var svettigt. Det jobbigaste var ju allt grävande för att få upp en del stolpar. Men det är även tungt med själva planteringen. Men nu är det ganska så klart, bara det tråkiga att få ordning på tomten igen dvs få bort en massa jordkockor och grästuvor. Gräsmattan ser ut som ett slagfält, men det ska väl bli ordning på det med. Det märks att jag inte är van vid hårt kroppsarbete. Använder ju inte så många muskelgrupper när jag jobbar.
Undrar om plantorna skulle plantera sig själva om jag pratade eller tjatade på dem?? Kanske värt att prova. Nääää tror inte det skulle funka så. En hederlig spade är det enda som hjälper.. Nu krävs det massor med vatten så jag hoppas att grannarna kommer ihåg att sätta igång pumpen som pumpar upp lite åvatten så vattnar vår gemensamma häck.
Undrar om man ska skriva ett "gemensam vårdnads-kontrakt"? Dvs vi ska sköta den varannan vecka.... ;-)
På måndag ska jag bege mig till Norrköping och vara med i Vårruset. En liten lagom slinga på 5 km ska jag traska runt tillsammans med en kompis o 4 tjejer till. efter det blir det en mysig picknick. Hoppas verkligen att det blir bra väder då med.
Näää nu är det alldeles strax dags att söva min huligan. Om han kan slita sig från spelet som han o hans pappa lirar.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0