PT-konsultation

Jahopp, då har jag varit på en PT-konsultation. Vi pratade igenom min träninshistoria, problem, målsättning o hur vi ska gå till väga med mig. Vi kom fram till att den första månaden ska jag träffa Matte två ggr i veckan för att träna upp korsetten med hjälp av "djungel-gympa" dvs snören från taket. Efter en månad blir det uppföljning o känns allt bra så kommer vi att plussa på lite extra. Målet är att min rygg o mage kommer att vara så pass stark att jag inte (förhoppningsvis) kommer få så ont i den. Kanske att jag t o m kan skotta snö nästa vinter.... Får hoppas på en mild vinter igen ;-)


Efteråt körde jag till jobbet, parkerade bilen o gick ner en vända på stan. Shoppade lite smått o gott. Bland annat en kokbok till mig, jag köpte en likadan till min mamma i födelsedagspresent o jag tyckte den var så bra så jag ville ha en likadan själv. Det är en Hälsokokbok med massor av smarriga GI-recept.  Sen hittade jag också en Lego Star Wars bok till Laban och jag tror att det kommer att vara en lycklig gosse i morron som kommer att bläddra i den boken ända tills det är dags att gå till dagis.
Ramlade även in på Bodyshop o köpte lite lukta-gott-krämer. O så en tur till Norins ost för att handla lite god ost o en marmelad hallon/lakrits.


Imorron blir det ett Freepower-pass. Ska bli kul att köra ett sånt igen. en blandning mellan yoga, kampsport o lite afrodans.. Svettades järnet när jag körde det förra gången.

Länge sen sist.

Jorå, jag lever. Har bara varit ur gängorna o inte orkat att skriva. Men jag lever o mår väl. Lite för väl.. Mina storslagna planer om att vara snyggast på stranden i Nederlösa slogs ur hågen. Den berömda tappade sugen slog till igen.
Men jag har tränat o idag ska jag ha min första PT-konsultation. Jag har känt ett tag att jag vill få lite proffshjälp så jag har bestämt mig för att anlita en kille på Campus som ska "shapa" till vraket till kropp jag har. Mattias som han heter kör mycket underground-träning, kettlebell o alternativ hård träning o jag tror o inbillar mig att det är min grej.
Jag återkommer senare med uppdatering om hur det gick hos Matte.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0