Självaste faaaaaaan!!

Jag blir så trött på vågen. Jag vet att man inte ska stirra sig blind på siffrorna. Men när jag vet att jag äter bra o inte för mycket, jag tränar bra o tycker jag har bra koll på allt.
Men likförbannat så vill inte vågen droppa ner under 80. Jag håller på o stampar mellan 80,2 o 80,6 vecka ut o vecka in. Gaaaaahh.  Jag har tagit fram måttbandet o jag ser ju att det är skillnad där o det är väl det viktiga. Men som sagt det är så himla enerverande att vikten inte droppar ner.
Jaja, jag kör på o äter o reggar mitt intag så får vi hoppas att vågen går min väg snart för nog banne mig finns det lite fett att ta av.

Shopping

Det är ju kul att köpa nytt. Och igår när jag gick på stan med en kompis så "ramlade vi in på KappAhl. Jag hade ett presentkort kvar där som jag fick av mamma i julklapp. Plus att jag hade en rabattkupong på 25% på valfri vara. Så det jag handlade var bl a denna klänning.
Sen lite senare på kvällen när jag satt på jobbet så gick jag in på en grupp på FB som är med i. O där var det några som gav tips om att man fick 20% rabatt på HM på ett helt köp... Så hoppsan då klickade jag hem dessa två klänningar som jag varit sugen på länge.
De är så söta och kan användas till många tillfällen.
Hmmmm det känns som om jag har tillräckligt många klänningar nu. Men som sagt man vet aldrig vad jag hittar på Gekås. ;-)

Ullared

Jag och min kompis Sofie skulle ju ha åkt till Ullared o Gekås i måndags. Vi hade längtat o räknat ner veckor, dagar o nästan timmar innan det var dags. MEN..... På torsdagen messar hon mig o berättar att hennes barnvakt till sonen har blivit sjuk. Men hon är än så länge positiv o jagar vidare på ny barnvakt. Dagarna går o på söndagen är det bara att konstatera att nån barnvakt inte har hittats. Hennes make dvs Abbes pappa skulle iväg på en kurs i dagarna tre annars hade det ju inte varit några problem.
Såååååå, det var bara att börja bläddra i kalendern igen o hitta ett nytt datum. Så den 14e maj ska vi banne mig iväg till shoppingmeckat Ullared. Då kommer det iallafall garanterat vara snöfritt på vägarna för i måndags morse när jag slog upp mina blå var det snösörja ute. Jag var ändå liiiiite glad att vi inte hade gett oss ut på vägarna då med tanke på att jag hade sommardäcken på.
Nu börjar alltså en en ny nedräkning. Bara ca 3 veckor kvar innan vi åker. Läääängtar.

Kettlebell

Detta är min nya "leksak" åtminstone på gymmet. En 8kilos klump som jag ska svinga lite hit o dit med o förhoppningsvis inte tappa så att jag krossar speglar eller mina egna kroppsdelar.
Mattias min PT gick igenom ett par kettlebell-övningar med mig i onsdags så idag ska jag gå igenom programmet själv. Jag tycker det är kanonkul att få prova på nya saker med PT:n o det är så pass enkla saker som man även kan göra hemma.  Jag känner att ryggen o magen redan har stärkts upp en del dessa veckor. Eller också är det bara psykiskt.
Vågmässigt tycker jag inte att det händer så mycket. Visst jag har droppat ett par kilon. Men jag känner att jag tightat till mig i kroppen o byxorna sitter lösare runt mage o häck. Sen blir jag lite trött på vår våg. Den kan diffa på 6 hekto upp eller ner inom loppet av bara några sekunder. Så man får kliva upp o ner för att se när den har "bestämt" sig för vad den ska visa. Hmmm ska kanske önska mig en ny våg. Maken min dietar ju också så det är nog intressant för honom med att ha en våg som visar samma siffror hela tiden.

Imorron smäller det

Eller gör det det? I vilket fall som helst så fyller jag......40. Smaka på de siffrorna. När jag var liten o man såg tanter o farbröder som var 40 så tyckte man att de var huuuuur gamla som helst. Men nu när jag själv är där så ser jag mig inte som dödsgammal. Jag känner mig fortfarande som 27 till sättet. Så länge de inte sätter på radion o spelar allt dunka dunka, hip hop eller dödsmetall. Då helt plötsligt känner jag mig gammal.
När jag själv lyssnar på musik o Spotify så hamnar jag lik förbaskat i nostalgitrippens värld. Musik som jag lyssnade på under tidigt o mitten av 90talet. Då gjordes det bra musik.

Jaja, det är bara att gilla läget. Säger som min pappa. Man är inte äldre än man känner sig. Vissa dagar är jag 27 andra dagar 73. Jag har inte en aning om hur dagen kommer att se ut imorron. Inte mer än att jag kommer att jobba på kvällen så det blir nog lugnt. jag kommer iallafall att hålla mig hemma ifall nån skulle få för sig att komma o hälsa på. På lördag blir det däremot lite kalas. Mina föräldrar o tomas föräldrar kommer o lite andra goda vänner. Jag kommer att bjuda på lite gott käk. det blir trångt men finns det hjärterum...

Var iväg o tränade idag. Först gick jag igenom mitt PT-program o sen 55 minuter Bosu. Snacka om att jag kommer att vara mör i morron. Men det är lika bra att köra på den gången som jag hinner att träna. Ska träffa Matte nästa vecka så jag hoppas att jag kan gå igenom programmet en gång till innan dess. Kanske tisdag eftermiddag efter det att jag lämnat Laban på dagis.

På måndag bär det av ner till Ullared o snacka om att jag längtar. Det blir jag och Sofie + hennes lilla dotter Elle som är dryga halvåret. Shop til you drop.

Då var det PT:at

Jajemen, nu har jag haft min första genomgång av mitt program. Vi körde bara igenom det idag o det tog ca 20 minuter effektiv tid. O jädrar jag kommer att känna av det imorron. Det var ca 10 olika övningar med JungleGym band. Dvs är band med handtag som hänger från taket o med hjälp av dessa ska jag göra övningarna. Vi arbetar inifrån o ut när det gäller min bålstabilitet. I vissa delar är jag ooooerhört svag. Men det ska bara bli bättre.

Efter passet åkte jag till en gammal arbetskompis som jag inte träffat på säkert 10 år eller så. Men vi hade inga problem med att hitta samtalsämnen. Vi tog även en promenad med hans hund så då fick jag ytterligare motion. Det var varmt o gott väder.

Snart påsk. jag jobbar lite varannan dag i samband med påsken. På fredag kommer Labans kusiner o farmor plus faster Tina på besök. De ska sova över (inte Tina) o laban ser fram mot det. Spec. att kusin Mattias ska sova hos honom. Ojojoj, vad det kommer att tjoas inne på hans rum.

Glad påsk på er, ni som läser detta.

Imorron är det dags...

För min första PT-lektion. Förra veckan träffade jag ju Matte o vi gick igenom lite saker. Som träningshistoria, mål, skador o hur vi ska gå till väga med detta.
Jag vill ju först o främst bli stark i min rygg o mage så att jag kan klara mig undan denna ryggvärk som jag får ibland. Sen är det ju en himla bonus om jag tappar några kilon så att man ser lite mer trimmad ut.
Så imorron 13.30 ska jag träffa honom i gymmet o det kommer bli djungelgym för hela slanten. jag kommer att uppdatera mig här på bloggen efteråt. Ska bli så kul att få ett anpassat program för just mig.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0