Är jag en vinnare???

Tjoho, jag har vunnit på ett lotteri utan att ens ha vetskap att jag varit med... UNDRAR vad jag ska göra med alla mina pengar?? ;-)
Nääää så lättlurad är jag inte så jag kommer inte att lämna ut några uppgifter...
Your email address won 850,000.00 Pounds in this month E-mail on-line draw. with Ticket number: 56475600545 188 Contact Mr.Addison Mahir , with your Full name:Country:Address:Telephone no:Sex: to this Email:drawclaims@uknlboards.uk.tc

Kul att fynda lite.

Jag var till Mjölby idag för jag skulle köpa lite vin o cider till helgens eskapader. Kunde inte låta bli att gå in till grannen till Bolaget för jag hade fått ett sms om att man fick 25 % rabatt på rean. Det första jag ser när jag kommer in i butiken är denna klänning:
Den hängde där o liksom bara ropade på mig.. Köp mig.. jag är din.. Jag hade kollat på den en annan gång men då blev jag lite snål/ekonomisk för jag tyckte att 399:- var lite för mycket. Men nu var den nedsatt till 199:- sen tillkom min rabatt så det hela slutade på 149:- Det tycker jag är ett helt överkomligt pris så den fick följa med hem. Nu hänger den i garderoben o bara väntar på rätt tillfälle att få komma med ut på galej.

Vinsten

För ett tag sen var jag med i en tävling på "Fika med Eleonores"-blogg.  http://www.fika.med.xn--njesgalaxen-rfb.se/ Det gick ut på att man skulle skicka in ett gott grillrecept/tillbehör. O mitt lilla enkla bidrag vann. Så i fredags fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta i Skänninge. Det var med spänning som jag öppnade upp kartongen. De godsaker som fann däri var följande:
Så nu får det baske mig bli lite bättre väder så att vi kan utnyttja dessa grejer. Det var en flaska marinad, två flaskor med honungsglaze, en balsamicoglaze, en typ av grillsås som nog både kan användas som glaze o sås till maten. De två påsarna framför är grillströssel som man kan strö över frukt som lindas in i folie o läggs på grillen. Ska bli spännande att testa dessa produkter.
Jag kommer att jobba mån-ons denna vecka o sen blir det ons-sön nästa vecka. Sen har jag 4 veckors semester. Börjar semestern med kalas för Laban som fyller 5 den 18e juli.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0