Naglar

Jahoppm, nu har jag varit på nagelförlängning. Jag körde med lila/rosa glitter o två små klistermärken. Jag blev supernöjd. Det känns lite ovant att ha denna längd spec när jag ska skriva på tangenbordet o göra saker med händerna. Men jag kommer att vänja mig.
 
Så här blev resultatet.

Nagelförlängning

I eftermiddag ska jag på en nagelförlängning. Har bokat tid hos en tjej i Linköping som hade ett erbjudande om halva priset så det är klart man hakar på. En lagom lång förlängning ska det bli jag måste ju klara av mina vardags och jobbsysslor. Sen ska jag piffa till det med lite glitter. Ska bli skönt o få till lite snygga klor igen. Får ta en bild o uppdatera min blogg sen. 

Är jag en "hemsk" människa?

Nu är detta en fråga ni inte behöver svara på. Men om ni nu ska svara på det så hoppas jag att svaret är nej.

Varför ställer jag då denna fråga? Joo det är så här. Jag har haft en del av Labans bebissaker till försäljning så som barnvagnar, bilstol, spjälsäng mm. Dessa har legat ute på säljgrupper på FB och det var en dagisfröken som har sett detta. Hon sa till Tomas häromveckan att hon sett dessa saker o undrade om det inte ska bli några syskon till Laban. Tomas sa att "Nej, det blir ett barn. Varpå hon tittade lessamt på honom. Sen sa han att "Anette har ju ryggproblem så hon vågar inte riskera att det blir värre". Jag (Tomas) skulle gärna tänka mig fler barn. Då så såg hon tydligen ännu mer bestört ut o såg ut att tycka synd om honom o såg ut som om hon tänkte att jag var en egocentrisk person som inte "vill ge" Laban ett syskon o Tomas ett till barn. Men vad tusan, jag har en taskig rygg o vet hur jäkla ont det kan göra. Varför riskera att det blir ännu värre. Vill det sig riktigt illa så kanske jag inte orkar att ta hand om allt. Jag är nöjd o lycklig med det jag har. Känner att jag inte behöver vara en "frögurka" som spottar ur mig ungar som så många andra gör.

Visst hade jag varit yngre när jag fick laban så skulle jag nog pallat med mer än ett barn. Men nu är det som det är och jag var inte redo att skaffa barn förrens jag var 34.

Nu ska denna egocentriska människa snart åka o träna o sen blir det nagelfix o jobb till kvällen.

My name is Bond....

Ikväll blir det filmtajm. Jag o Tomas ska på nya Bondfilmen Skyfall. Den har fått blandad kritik tydligen. "Finrecensenterna" är väl svala o tycker den är sisådär medans vi vanliga människor tycker den är bra. Det kvittar vilket. Det ska bli skönt att komma iväg med Tomas o bara njuta i ett par timmar. O bara av att se på Daniel Craig är det största nöjet. Så är inte handlingen bra så kan jag alltid titta på honom ;-) *dreglar lite*

Laban kommer att få vara hos faster Tina i ett par timmar o där kommer det nog också att vara full fart. Hon kommer nog ångra sig att hon erbjöd sig att vara barnvakt. ;-)

Imorron blir det tågfärd till Stockholm o syster. Ska bli supermysigt. Vi har bestämt att det blir bio på lördag. Men då en barnfilm, närmare bestämt Modig. Den har också fått bra omdömen så det ska bli skoj.

Kl 14 ska jag till Campus o träna med min PT. Laban ska få hänga med o jag vet inte hur många ggr jag har sagt till honom att han MÅSTE vara snäll o lugn annars kan jag inte koncentrera mig. Vi får hoppas på det bästa.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0