Nu så....

Går det neråt igen. Så skönt. Förra veckan visade ju vågen ett plus på 4 hekto. Men denna vecka visade den minus på 1,3 kg. Så skönt. Man blir ju def. mer peppad av ett minus. Jag var ju o klippte mig i fredags men jag tror ju inte att min pälsmössa på skallen vägde så mycket ;-) Jag har en liten bit ner till 80 strecket men jag ser def. målet för det. Jag har inte något godissug och jag "unnar" mig lite onyttigheter på lördagen för att sen gå tillbaka till mitt lchf/gi dagen efter.
Nästa helg ska jag och Laban åka upp till Stockholm o hälsa på syster med familj. Tydligen blev vi bjudna på kalas på söndagen för en av Aleas kamrater fyller 3. Juste att att vi får hänga med också, kan ju bli lite trist att sitta i syrrans hus medans de åker på kalas.
Jag jobbar sön-ons denna vecka för att sen vara ledig i 6 dagar. Ska lämna in bilen min på service i veckan och det är inte gratis.. Usch vad det kostar mycket att göra en sån. Men men det är bara att betala o se glad ut.
Jag längtar redan till den 16e april. Då ska nämligen jag och en kompis till Ullared. Kompisen Sofie hade inte varit där nångång då när jag frågade henne för en 2 år sedan om hon ville med..  Sen efter den gången har hon blivit helst "frälst" o det är hon som "drar" med mig dit 2 ggr per år. Skönt att ha hittat en "allierad". Vi hade först en fundering på att ta bussresa dit ner. Men efter att ha kollat på avgångar mm så hittade vi inte något som passade oss. Man blir också lite låst när man tar bussen dit. Såå vi kom fram till att vi tar bilen istället för då råder man bara över sig själv.
Nähä dags att ta tag i dagen o fräscha till sig. Om ett par timmar är det jobbdags.

Uppdatering

Aldrig får man vara glad.... Vågen visade 4 hekto plus sen förra veckan. Men men, med tanke på att jag tränat 4 dagar denna vecka o jag hade vader som kändes som stockar o magmuskler som ömmade så misstänker jag att jag samlat på mig en del vätska. Jag har nämligen den tendensen att göra det när jag har träningsvärk.
Sååå jag biter ihop o hoppas på ett bra minus nästa gång jag kliver upp med mina nätta 40or på vågen. Jag känner på kläderna att jag iallafall minskat lite i cm.
Idag kanske det blir något glas vin o lite gott. Men imorron är jag tillbaks på banan igen
krams på er.

tjohooo...

Första veckan eller ska jag säga 5 dagarna med "nytt-liv-tänkande" gav ett minus på 3 kilo. Nu är det nog i praktiken liite mindre eftersom jag vägde mig efter frukost i måndags. Men det är ju den vikten jag har att gå på så jag kör med det. Men fatta 3 kilon är kalasbra. Jag vet att det inte kommer att rasa lika mycket de övriga veckorna men detta är väldigt peppande o gör att jag verkligen vill fortsätta.
Idag kommer en kompis med barn hem till oss för att leka lite. Sen senare i eftermiddag ska vi åka hem till mina föräldrar för min pappa har fyllt år. Så det blir lite kalas hemma.
Jag kommer att jobba i 5 dagar och det är faktist lättare att hålla sig duktig med maten när jag är på jobbet för det finns liksom inte så mycket att tugga på där. Så det är bra. Ska ta mig iväg o träna åtminstone tre av dessa 5 arbetsdagar, både spinning och något som heter Freepower.
Fortsatt trevlig lördag på er mina vänner.

Skumpigt

Kom iväg på spinningpass idag innan jobbet. Har inte tränat ordentligt sen någon dag innan jul. Jädrar vad jag svettades o flåsade. kondis är verkligen en färskvara o den lilla kondis jag byggt upp innan jul var som bortblåst. Men det var också en annan tjej som höll i passet o hon körde många pulshöjar-intervaller.. Kul som satan var det o mycket bra musik.Kom på när jag packade upp väskan på campus att jag hade glömt en träningsbh.. jahopp, det var "tur" att träningslinnet ändå satt åt lite granna så att det gav lite stöd. Men det skumpade på rätt bra innanför tröjan ändå. Tur också att det var ett spinnpass o inte något hopp o studs för då hade väl brösten ramlat ner på låren.

Tredje dagen med LCHF och det har funkat bra. Lite sug att stoppa onyttigheter i munnen finns det, men jag biter ihop och lever i hoppet om att det värsta suget kommer att försvinna med tiden. Ska bli spännande att kliva upp på vågen på lördag för att se vad den visar.

Avgiftning, restart, nytt tag...

Kärt barn har många namn. Men det är på ren o skär svenska.... SKÄRPNING!!! som gäller.
Efter att ryggen har kajkat ihop igen efter femtioelfte gången så bet jag i det sura äpplet och ställde mig på vågen. Inga roliga siffror. Jag känner att kläderna sitter åt o inte alls bra. Ryggen är sned och jag sover illa + att jag tydligen snarkar som en galning om nätterna.
Jag ställde mig visserligen på vågen på eftermiddagen efter frukosten så det är nog inte fullt "så katastrofalt" som det visade igår MEN det är ändå för mycket.
Mitt första mål är att komma under 80.. sen får jag ta kilo för kilo tills jag känner att jag är nöjd. Jag ska komma igång med att träna ordentligt nu när vårschemat satt igång igen. Jag vill ju att ryggen min ska funka o jag vill inte vara superstel o grinig för att jag har ont.
Eftersom min typ av LCHF har funkat förr så kör jag på det. Dvs jag plockar bort mycket kolhydrater och äter mer protein och fett. En o annan frukt kommer jag att peta i mig. Men jag ska undvika socker, godis, bröd mm mm.
Denna gång ska jag banne mig klara det.
Eftersom jag ska till Ullared i mars/april så vill jag inte köpa större kläder utan jag vill köpa snygga kläder i min "vanliga" strl.
Så nu jädrar kör vi..... Är det nån mer som är med mig?

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0