Förlåt...

Oj jag har visst inte uppdaterat på ett par dagar. Har helt enkelt glömt bort det. Labans sportlov har nu nått sitt slut o han började skolan idag igen. När vi var o hämtade honom kl 12 så åkte vi till simhallen på en gång o badade. Vi var i o plaskade i 3 timmar. Så nu är jag lätt mör o trötter. Imorron efter skolan har jag lovat honom att bowla så det blir en ny tur in till Linköping. Jag ska också jobba extra så lagom till att jag kommit hem så är det dags att åka o jobba igen.

Sååå i lördags var det återigen vägningsdag o jorå det går fortsatt neråt fast denna vecka blev det "bara" -0,3.. Men men många bäckar små.. Snart är iallafall 5 kg väck o fler ska det bli.

kram på er

Jorå så att...

Min 3eveckanblues är nu en munter melodi istället... -0,8 denna vecka. Det totala tappet 4,3.

Ikväll blir det plankstek o semla.. ja inte samtidigt förstås.

Tredje veckan blues.

Helgen i Göteborg var toppen. Visst vi kom ju dit en timme senare än beräknat. för att tågen inte gick som de skulle. Någon halvtimme sent till Linköping gjorde att tåget vi skulle byta med hade gått.. Sååå vi fick ta en buss istället o den gick ju som den skulle.
Vi hade hoppats på att kunna käka på en indisk restaurang, men det var tvärkört eftersom vi inte bokat något bord. Med tanke på att det var melodifestival-deltävling i Göteborg så var det mycket folk överallt. Så vi ramlade in på ett Subways o tog en god macka istället o den gick vi bort till Liseberg o tog en öl på Wärdshuset.

Babben show var superbra.. Skrattade en hel del.

Frukosten på hotellet var god o jag stod mig på den hela dagen. Käkade mat vid 20tiden på kvällen + en del chips o annat gott.
MEN på måndagen igen så har jag skött mig när det gäller pointsen. Ändå har jag nu hamnat i en tredje-veckan-blues" dvs jag inbillar mig att vågen komme att visa plus, jag känner mig uppblåst o trött. Jag har också värsta träningsvärken sen onsdagens KB-pass o idag ska jag träna med Matte....
Jajajaja... vad gör det om det visar lite plus på vågen. Världen går inte under av det o det är bara att bita ihop o köra på som vanligt. Jag vet ju att jag har skött mig de andra dagarna.

Nu ska jag hämta lite ved.

Det rullar fortfarande

 
Jomen visst, det går verkligen min väg just nu. Är glad att jag gav VV en ny chans o inte snöade in på LCHF igen. Visst det är lite pilligt o petigt att räkna points mm.. Men jag får ju nu äta frukt o grönt  mer varierat än den fettrika lchf-kosten. Så det är värt det. 
 
Idag när jag klev upp på vågen visade den -1,8 kg.. såå jag har tappat 3.5 på mindren än två veckor o blev belönad med min första guldstjärna idag.. GÖTT...
 
Snart bär det av till Göteborg med Tomas. Vi ska gå på Babben Larsson o Laban ska sova över hos mormor o morfar. Så denna helg blir det inte så mycket till pointsräkning. Men jag ska inte "go bananas" heller. Ny räkning börjar på måndag. 
 
Trevlig helg.

Änderna kommer närmre

Häromdagen när jag tittade ut på vårt körsbärsträd såg jag dessa två gynnare under trädet glatt smaskandes på solrosfrön o andra gotter. 
 

Det rullar på

Jag har ju slarvat med att uppdatera mig.. Jag skuttade ju upp på vågen i lördags o jorå...den var snäll mot mig. Hade tappat 1,7 kg på 5 dagar o det är inte illa pinkat. 
 
Det är återigen dags att kliva upp på lördag o jag hoppas att det går vägen då med. Min kompis som skulle vara min piska är tyvärr tvungen att hoppa av VV-tåget med mig av andra anledningar. Men jag är säker på att hon kommer tillbaka. 
 
Det är "jobbigare" att räkna points o vara ordentligt när jag är hemma om kvällarna. Här hemma finns det ju en del frestelser. Alla säger ju att man ska städa ut onyttighter mm just för att man inte ska falla. Men jag känner att det är taskigt mot min familj som inte kör VV-racet + att jag tycker att man ska lära sig att kunna omges av frestelser. Som sagt än så länge funkar det bra o jag har inte känt något superdupergemigchokladannarsdördunu-sug så jag tuffar på. 
 
 

Fåglar

Jag bor ju på landet och precis vid vatten. Det finns massor med olika fåglar häromkring. Häromdagen fotade jag sidensvansar som satt och mumsade på äpplen. Och igår så fotade jag ett gäng med gräsänder som simmar omkring på ån. Förmodligen har ån o sjön frusit till så pass så änderna söker sig uppåt där det är lite mer strömt o isen inte lagt sig.
Det är kul o rogivande att titta på fåglar. Här kommer lite bilder.


 

 

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0