Nu har vintern kommit.

För två helger sen var ju jag o Tomas till Malmö. Då var det typ 8 grader varmt o blåst. Två veckor senare är det snöstorm och 6-10 minusgrader. Vintern har kommit tidigt i år.

Jag har bytt söndag med Ylva idag eftersom jag ska på julbord nästa helg. Liiite att jag ångrar det idag eftersom det är snöstorm ut. Men jag har iallafall tagit mig till jobbet. Nu ska jag bara hem om ett par timmar. Jag hämtade upp Andreas en jobbarkompis på vägen till jobbet och jag ska skjutsa hem honom ikväll. Känns lite skönt att ha sällskap en bit på vägen ifall man skulle köra fast.

Vi har för övrigt tre julbord inbokade fram till jul. Nästa helg med kompisar. den 11e med min nya arbetsgivare i Linköping med hotell o respektive medbjudna. (inte illa pinkat) o så slutligen den 18e med mitt jobb. jag kommer vara så trött på julmat när julafton kommer. Men men det är ett i-landsproblem.

Igår satt jag och Laban ihop ett pepparkakshus. Köpte en modell på Citygross. En del svära och brännskador av socker blev det. Men till slut så fick vi hop huset. Så nu står det på ett skåp hemma o doftar gott. Laban frågar var o varannan timme om vi inte ska äta upp pepparkakshuset snart.

På återhörande.

P.S Spamalot var helt underbart rolig. Och hotellet som vi bodde på var sagolikt. DS

Mot Malmoe...

Imorron bär det av ner till Skåneland. Jag o Tomas tar tåget ner för att bo en natt på hotell o se på Spamalot. Ska bli såååå skoj.

Laban kommer ha hajjlajf med mormor o morfar + att kusinen kommer på besök. Och dessutom ska skrutt på 5årskalas hemma hos tjejen Agnes. Så det kommer inte att gå nån nöd på honom. Eller oss.

Återkommer efter helgen.

Mörka november

Så har vi då ramlat in i november månad. Jag fattar inte var tiden tar vägen. Går så fort. Min smitthärd därhemma lyckades att smitta mig lite granna. Men jag har varit ledig från jobbet ett par dagar så jag har min röst i behåll o jag snorade inte ihjäl mig. Men det är många i min omgivning som är mer eller mindre krassliga nu.

Nu har jag iallafall skrivit på mina uppsägningspapper på jobbet. MEN vi har blivit uppköpta av ett annat inläsningsföretag så i vår nångång kommer vi att läsa in tidningen fast med annan arbetsgivare. Fram tills dess kommer vi att jobba på som vanligt i tidningshuset. Det känns faktiskt bra alltsammans och jag ser fram emot att börja jobba för några andra chefer. Detta företag jobbar med allt som har med ljud att göra så chansen att få göra mer varierat arbete är större.

Nästa lördag åker jag och Tomas till Malmö för att bo på hotell o gå på Spamalot. Ska bli så skoj och skönt att få komma iväg på tumanhand med min älskade make.

Två julbord är planerade innan julen. Den andra advent med kompisar i Medevi och den 4e advent med jobbet. Gottigt värre ska det bli.

Träningen har legat nere denna vecka när jag varit krasslig. men jag ska se till att komma igång igen nästa vecka.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0