Lite sugen...

På att vara modell för en dag är jag. http://www.modelhouse.se Om ni klickar på tjänster och sen tips/info på modell för den dag så kan ni läsa mer. Det skulle verkligen vara superkul att bli sminkad o fotad av proffs. När jag har kollat på bilderna så ser de så fina ut.
Tål att tänkas på. Kostar ju en del men man kan ju kanske önska sig det i present eller ha det som belöning när man när sin målvikt

Jajemen, denna vecka går det vägen

Återigen ny vecka och ny vägning. Maten har funkar bra denna vecka. Ingen motion men det ska det bäl bli ändring på har jag tänkt mig... igen.. o igen... Laban har inte varit på dagis på hela veckan pga av jag varit ledig från jobbet, i onsdags var det studiedag och tors fredag var han sjuk. Tomas har varit krasslig hela veckan så han har varit hemma.
Men på måndag ska jag banne mig komma iväg till gymmet för detta går inte. Man kan ju inte sitta o betala dyra pengar varje månad o inte gå till stället.
Vikten då..... -1,8 kalasskönt. Totala minskningen sen starten är -3,4. Jag är just nu bara två hekto från mitt första delmål, då ska jag köpa mig någe kul nagellack. Är lite sugen på ett sånt där graffittilack som Isadora säljer. Får kolla på det.
Idag blir det en tur till Norrköping o Mediamarkt, Tomas vill köpa en liten tv till Laban som han kan ha på sitt rum. Kanske att man kan få sova en liten stund extra på helgerna om tv:n finns i sovrummet. Tv:n är kalasbra barnvakt. ;-)
Ha en fortsatt trevlig helg.

Det var väl själva f******n ;-)

Jahopp, med dunkande hjärta ställer man sig på vågen denna fredag morron.. O åter igen så blev det +-0. Inte skoj... Men men det är bättre med inget än ett plus. Jag tycker ändå att kroppen känns lite tightare o byxorna är liiite större i midjan. Jag skulle kanske ta o mäta mig på väl valda områden så när jag kommer till fler 0-tillfällen så kan man kolla med måttbandet om det hänt någe där.

Jaja, det är bara att fortsätta o hoppas på ett minus till nästa vecka.
Ha en trevlig helg, för det tänker jag ha.


Let´s danceJapp, det är bara att erkänna jag är en Let´s dance entusiast. Jag har sett alla 5 tidigare säsonger och jag kommer garanterat att se hela den 6e säsongen. Förr om åren har jag tyckt mycket om dansaren Daniel da Silva, men eftersom han inte är med i år så kommer mina tummar att klämmas åt lite extra till Tobias Karlsson och hans partner Tina Törner
Tina är kanske inte den "snyggaste, kvinnligaste, smalaste" men jag tycker om hennes personlighet och jag tror att Tobias kan göra henne till en sjujädra bra dansare. Kan hon så kan säkert många andra bli bra dansare också.

Min favorit när det gäller de manliga tävlarna är utan tvekan...Figge Norling och hans partner Oksana. Jooo jag vet att han just nu ligger bra till hos både juryn och tittarna så jag är inte ensam om att gilla honom. Jag har gillat Figge sen tv-serien "Radioskugga" visades på tv och jag tycker han verkar ha en rolig personlighet också.

Visst sen finns det någe bra o roligt hos alla andra medverkande också, men man kan ju inte dra upp allihopa. De jag känner för allra minst o som jag tror kommer att åka ur rätt snart är Björn Ranelid och Alexandra Pascalido, de har ju legat på sista platserna från början. Sååååå vi får se hur det går i morrondagens program.

Liten uppdateringJag glömde liksom bort att uppdatera i min blogg då efter det förra när jag skrev om skärpningen... Den första fredagen så hade jag stått still. Hade nog t o m ökat med ett hekto. Jaja, det var bara att bita ihop. Sen näsr jag ställde mig på vågen i lördags (15/1) så visade vågen på sköna -1,6 kilo Yes, yes, yes. Senare på eftermiddagen gick vi på bio o som alla vet kan man ju inte gå på bio utan att köpa godis. Nu blev det ju inga mängder att tala om så ingen fara på taket.

På lördagkvällen var vi till mina föräldrar för pappa har fyllt år. Mamma hade gjort en uuunderbart god Biff Stroganoff. Lite senare på kvällen när Laban gått o lagt sig drack jag lite vin, inte fel det heller.

Men idag är det söndag och jag hann att åka iväg till Citygross att veckohandla innan jobbet. Så nu är kylen återigen fylld med bra mat. Så nu är jag redo för en ny vecka o förhoppningsvis ett minus på vågen även nästa vecka.

Ute är det halkligt o slaskigt inge skoj alls. Jag har inte kommit iväg o tränat för det blir så kort om tid de dagar jag jobbar. Men jag ska verkligen ta tag i detta med träningen också. Det går ju att ta med Laban till gymmet, men han klättrar o far en del på löpbandet mm så jag har lite svårt med koncentrationen när han är med. Men jag får väl muta honom med någe gott/roligt så är han kanske lugn en lite stund. Mutor är bra ibland ;-)

Nystart, omstart, rivstart.. eller på ren svenska SKÄRPNING!!!

Jaha så då har i stort sett alla helger runt jul o nyår varit till ända. Mycket mat o godis har det blivit o jag har inte orkat att tänka tanken på att vara ordentlig. Här har det frossats på både det ena o det andra. Det har inte blivit mycket till motion heller. Mitt träningskort har legat bakom alla mina andra kort i plånboken o har inte plockats fram en ända gång på en dryg månad.
MEN, nu är det banne mig hög tid att få ordning på fläsket.
HUR ska jag gå till väga denna gång.. LCHF, GI, VV eller helt enkelt bara sunt förnuft.
Japp så får det bli, sunt förnuft. ät mycket grönskaker, drick mycket vatten. Ät av allt men inte alltid. Och framförallt röra på mig. jag känner att jag inte orkar med nån extremkur genom att utesluta ditten eller datten. jag vet ju hur jag ska göra o banne mig nu ska kilona väck.

Ställde mig på vågen i morse och till min förvåning så var det inte så illa som jag hade befarat. Vågen stannade på 81,5 och där har den stått ganska länge. Mitt första mål är att komma ner under 80. Vi får se om jag kör med någe belöningssystem. Man blir nog mer motiverad då. Hmmm får fundera lite under dessa dagar.
Mina vägdagar kommer bli fredagar så det gör inte så mycket om jag "unnar" mig någe extra under helgen.

Denna första dag har gått bra. Ska bli bättre på att dricka vatten igen så att jag slipper huvudvärken sonm gärna kommer smygandes.

På återhörande.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0