CV-ångest

Jag kommer ju så småningom att bli arbetslös.. Jag vet bara inte när. Det yrke jag har kommer att "dö ut" och alla tidningar kommer att bli talsyntes. Därför har jag nu börjat att gå till Trygghetsrådet för min arbetsplats är kopplad dit. Min kontaktperson bad mig att påbörja ett CV till nästa gång vi ses... Och fyy vad jag tycker det är svårt att få ner på papper vad jag har sysslat med dels de sista 15 åren o dessförinnan när det gäller kurser o utbildningar.
Förra gången som jag sökte jobb skrev man en meritförteckning och ett personligt brev. Nu ska det vara mer "lull-lull" o man ska marknadsföra sig själv som värsta "avelstjuren". Det ligger liksom inte för mig att framhäva mig själv. Och jag har ju inte heller en aning om vad jag vill göra,. Jag vet ju vad jag kan..... O sen så får man ångest bara av att läsa en jobbannons för jag förstår ju knappt vad arbetsuppgifterna är.
Jaja, jag har iallafall börjat att knåpa ihop ett CV så jag får väl ihop något tills det är dags att träffa min kontaktperson.. Sen får vi se om det är stora blåpennan som kommer fram med felbockar i marginalen.

Å så lite till

Jag missade visst att uppdatera mig förra veckan. Då blev det bar 1 hekto ner så det kändes lite fjuttigt. Men det var iallafall ett minus o det är ju bra det. Men denna vecka tjongade det till igen med -1 kilo så det totala tappet är 7,1 kilo. "Bara" 8,4 kvar till mitt mål. 
 
Ikväll ska Tomas o jag på Anders & Måns "Primater med topplån" Det ska bli skoj. Fick dessa biljetter av mamma i julklapp så hon kommer och är barnvakt.
 
Nästa fredag är det dags för tågresa till Uppsala för bröllop sen på måndagen ska jag till Ullared tillsammans med två kompisar ska bli så skoj. Ska passa på att köpa lite sommarkläder. Fööööör på söndagen därpå så kommer vi att åka till Tenneriffa.....Sååå skönt. Hoppas på bra sommarväder för här hemma faller snön med ojämna mellanrum. Det blir premiärflygning för Laban o det känns ju lite pirrigt förstås. 
 
Kram kram

Vrooom.

Låter det kanske inte om mig... Men min viktminskning tuffar på förra veckan blev det ju bara -0,3 men det tog jag igen denna vecka med -1,4.. Ujujuj.. så skönt. Jag känner nu lite skillnad på kläderna att de sitter lösare. Jag känner även skillnad när jag tränar att jag orkar att göra en del saker på ett helt annat sätt. Djupt nere i mitt magfläsk kanske det finns ett 6-pack ;-) Det bara längtar efter att få komma ut.

Idag blir det att åka till Åtvidaberg o fira svärmor, hon fyller på måndag. Det kommer säkert att bli fullt ös om labans kusin Mattias kommer dit.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0