Blääää..

Jaa jag vet, jag har inte uppdaterat min blogg på nästan en månad. Men jag har helt enkelt inte haft ork eller inspiration. Just nu börjar jag känna av en förkylning, det är väl min lilla smitthärd där hemma som har hostat o snorat på mig.

Vågeriet går åt fanders. Jag har inte orkat var skötsam utan ätit godis o bullar o massa go mat vareviga dag. Jag ska ta tag i det nångång men jag har inte lust just nu. Får väl bara se till att inte frossa loss jämt. Jag har däremot kommit igång med att träna. Är till Hälsohuset o kör styrka åtminstone två gånger i veckan o jag har redan märkt styrkeresultat.

Återkommer när jag funnit lite inspiration.

Bröllopsdag nr 5

Jahopp, så då har man varit gift i 5 år. Jag o Tomas firar "träbröllop" idag. När Tomas kom hem hade han med sig en jättefin blomma till mig. Med mörkröda gladiolus o röda o gröna blad. Otroligt vacker. Han hade tänkt att köpa med sig lite gott hem. Men vi åkte till Vadstena o käkade istället. Ingen flådig restaurang utan en helt vanlig pizza. Men har man med sig Laban så är det ingen mening att gå på något flådigt för man hinner liksom inte njuta av maten ändå. Det lär ju bli flådigare om nån dryg månad när vi åker ner till Malmö.

Dessa 5 år har gått fort o under 4 av dem så har vi ju haft Laban. Han blev ju till rätt snart efter bröllopet.. DOCK INTE på bröllopsnatten. Man var så trött så man orkade inte att göra annat än att sova.

Lite bilder kanske från Dagen D...

Mariefred är en otroligt mysig liten stad. O vårt bröllop på museijärnvägen fick nog mångas blickar den dagen.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0