jihaaaa

Fick sova länge idag. Laban vaknade inte förrän kl 8.45 så jag är riktigt utvilad för en gång skull. Vädret ser än så länge helt okej ut. Men Laban o Tomas sitter o spelar ps3-spel i soffan så risken finns att det hinner bli dåligt väder innan de är klara.

Vågen var barmhärtig denna vecka. -1.9 kg.. så sammanlagt 2.1 på mindre än två veckor. Gött.. Skulle vara skönt att komma ner till iallafall 74 eller mindre när det är dags för Ullaredsturen 5e oktober. Men det ska väl inte vara omöjligt att tappa ca 3 kilo tills dess? Jag kämpar på. Men idag ska jag baka en daimkladdkaka för det har jag längtat efter länge.

Nya tag imorron.

Ha en trevlig helg.

Jäkla dagisförkylning

Laban hann att vara på dagis i ca 1 vecka sen blev han förkyld. I måndags morse vaknade han och sa att han hade ont i munnen mm. Det var till att vara hemma från dagis den dagen. Men sen har han varit på dagis resten av veckan för han är mest bara lite snorig men pigg för övrigt. Men nu har jag börjat att känna mig krasslig. Det började att strama i halsen igårkväll o idag fortsätter det att strama. Jahopp.. jag som aaaaaaldrig annars blir förkyld blir genast drabbad när Laban snorar. Tomas däremot som förr alltid gick o snorade är hur frisk som helst.  jaja det är bara att hoppas att det går över snart.

Eftersom L inte var till dagis i måndags så fick jag ringa o avboka på gymmet i Mjölby. Men jag har bokat ny tid till nästa torsdag. På onsdag ska jag klippe o färga håret, ska nog fortsätta att vara lite blond ett tag till. Borde boka klipptid åt skrutten med för han börjar också bli långhårig.

Nu längtar jag till Ullaredstrippen. Den 5e oktober är vi ju 4 pers som tar en bussresa ner till shoppingmeckat. Gött.

På återhörande.

P.S ska kolla vågen på lördag. Förra veckans resultat var inte så katigt bara -0,2. Så jag hoppas på liiiite mer denna vecka. Tomas har klagat på min andedräkt så jag har kanske kommit ner i ketos och det är ju bra. D.S

Blött...

Så då har man överlevt ett 40års kalas i Uppsala. Det var huuuur trevligt som helst. Blött på alla sätt o vis. Det var ingen brist på alkohol och en annan tål ju inte lika mycket längre. Mådde inte så bra dagen efter o fick besöka toaletten ett par gånger o hänga över toastolen. Usch sånna 14is fasoner. Men men jag var glad o trevlig på festen iallafall.

Det var tipspromenad o go mat. Den andra vätan jag råkade ut för var när jag min klant skulle ta upp en öl ur en stor back med is o vatten. Jag höll kameran i min högra hand så jag sticker ner vänster hand i vattnet o precis när jag säger att det är tur att jag har vattentät klocka så glider min handväska ner o plumsar i vattnet. I där har jag mobilen o plånboken. Paaaaanik. In i köket o sliter ut batteri mm mm.. Telefonen har fått ligga på tork i två dagar o det var nervöst förut när jag skulle se om den starta. Och Jaaaaaa, det gjorde den. Inte så kul om jag sabbat min nya telefon efter bara en månad. Jag är ett sant klantarsle ibland.

Man eller kvinna??

Jag hittade denna fyndighet hos min kompis Simon. http://lundin72.blogspot.com/ Tackar vännen för att jag fick låna/sno den av dig.

Om du är som de flesta människor, tänker du inte så mycket på vanliga triviala ting,
MEN vad du kanske inte vet är att många av dessa saker har ett kön. Till exempel:


1. Fryspåsar
- Manliga eftersom de håller inne med allting, men går att se rakt igenom.

2. Kopieringsmaskiner
- Kvinnliga eftersom de, när de väl stängts av, tar en stund att värma upp igen.
De är effektiva reproduktionsapparater om man trycker på rätt knappar,
om man inte gör det kan helvetet braka lös...

3. Däck
- Manliga eftersom de ofta tappar greppet när de blir gamla och ofta är för uppblåsta.


4. Luftballonger
- Manliga eftersom du måste sätta en blåslampa under den för att det ska bli nån fart på den,
sen är det förstås det där med varm luft...

5. Tvättsvampar
- Kvinnliga eftersom de är mjuka och kramvänliga och lätt binder en massa vatten...

6. Webbsidor
- Kvinnliga eftersom de får så många träffar...

7. Tunnelbanan
- Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att plocka upp folk på...

8. Timglas
- Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen...

9. Hammare
- Manlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste 5000 åren,
men den är händig att ha hemma.

10. Fjärrkontroll
- Kvinnlig .....HA ! ! ! Du trodde säkert att den skulle vara manlig,
MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han skulle vara helt "lost" utan den och,
trots att han inte alltid vet vilka knappar han ska trycka på, så fortsätter han försöka!

11. Orkaner
- Kvinnliga eftersom de är vilda och våta när de kommer,
och när de försvinner tar de med sig både hem och bil.

Jag är kanske på G...

Idag tog jag mig äntligen i kragen o åkte in till Mjölby på eftermiddagen. Jag letade upp två gym för att kolla läget. 4You hade fortfarande sommarschema så det var inte nån personal där. Så jag gick ner till Mjölby TräningStudio Club och där pratade jag med en mycket trvlig kille. Jag ska komma dit på måndag igen så ska han visa mig runt o sen ta ett lite snack om vad jag vill med träningen mm mm. Sen får man träna gratis en vecka innan man bestämmer sig för om jag vill köra där eller inte. Tyvärr är det ju bara pass kvällstid så det är lite svårt att köra pass. Men de har viktmaskiner, fria vikter o en mängd konditionsapparater. Plus att de öppnar tidigt på morronen så de dagar Laban går på dagis på morronen kan jag åka in o träna så svetten lackar. Att jag får 1000 kr i rabatt via jobbet är inte heller helt fel.

Jag hoppas hoppas att jag kommer att gilla stället så att jag kan komma igång igen med träningen. jag är i uuuusel kondis.Min lilla stora kille.

Jag kom ju hem till mamma o pappa igårkväll efter jobbet. Mamma sa att jag kunde sova i hennes säng så skulle hon sova i samma rum som Laban. Sagt o gjort jag la mig i den sängen o lyssnade lite på min bok. När jag sen skulle sova så var det inte så lätt. Hård madrass, knölig kudde + att jag låg o lyssnade om Laban skulle vakna.

Men jag somnade väl i omgångar o jag hörde ett par gånger att L ropade på mormor. Katterna snarkade som tokar bredvid mig o kl 5.30 började pappa att stöka omkring nere i köket. *Suck* Somnade väl om vid 6.30 för att återigen vakna vid 7.20 av att Laban sa till mormor att han inte ville sova längre. De gick ner till nedervåningen och jag tassade efter.

Stod o tittade på Laban o när han upptäckte mig så ropade han -Mamma. Och sprang mot mig o så fick jag världens kram. Det var nästan så han började att gråta lite. Jag frågade om han hade saknat mig och det hade han gjort. Det värmer verkligen i ett mammahjärta.
Han vill gärna sova hos mormor o morfar igen så det kommer inte att bli några problem att lämna bort honom på lördag när vi ska iväg till Uppsala. Skönt att få vara lite barnfri på en fest. Det var ju ett tag sen sist.Datahaveri

Jahopp. Kom till jobbet och började med att korrläsa. När min arbetskamrat Mona skulle gå in o läsa så upptäckte hon en konstig ruta. Jag försökte att logga in o det surrade, surrade, surrade och åter surrade men inget hände.

Ringde till Darub i Piteå som är vår leverantör av detta system. Oskar försökte hjälpa oss o efter ett tag fick vi meddelandet att system var fel.... Med andra ord hårddisken har kraschat och vi kan inte göra ett någe. Förhoppningsvis kommer det att komma en ny burk eller liknande imorron.. i värsta fall på fredag.  Såååå det enda vi kan sitta och göra är att invänta sidor så att vi kan korrekturläsa. jag blir tvungen att sitta här till 22.30 ikväll. Huuurrraaa...
Tur att jag är ledig i 5 dagar efter denna kväll.

Inatt ska då Laban sova hemma hos mormor o morfar. Men jag kommer ju att vara där med, men det vet han inte om. Hoppas att det går bra. Men det tror jag. Han är ju en stor kille nu min snurp.

Ser fram emot.

Eftersom det inte blev nån Peter lemarc konsert så gick jag miste om ett kul event. MEN jag är ju inte helt lottlös denna höst.

Den 5e oktober ska jag och några kompisar åter igen åka på en tur till Ullared. Denna gång blir det en bussresa. Jag kände sist att jag inte orkar att ta bilen o köra dessa 52 mil. Då är det smidigt att sätta sig på bussen o bara gungas med.  Här ska shoppas.

Sen den 13e november ska jag och Tomas ta tåget ner till Malmö o titta/lyssna på showen "Spamalot". Vi ska bo på hotell o bara ha det gött. Laban får vara hemma hos mormor o morfar. Jag bokade tågbiljetter och fick tag på skapligt billiga biljetter. Otur nog att man ska åka hem en söndag för då steg priserna genast. Till Malmö 2 pers 290:- Hem från Malmö 2 pers 1002:- Men hem är det 1a klass. 2a klass samma tid kostade 996:- så valet var inte så svårt. Kommer kännas lite "lyxigt" att åka hem.

Så som sagt jag har lite granna skoj att se fram emot denna höst.

Helgen som var

I lördags var jag o min lilla familj på bröllop. En arbetskompis till mig gifte sig. Först kom vi ca 30 minuter för sent så vi fick inte se hela vigseln. Sen blev det lite väntan på maten. Det grillades för fullt. så till slut var käket klart o man fick hugga in på kött o go sallad. Det var mycket mygg o getingar så mycket viftande blev det. Laban hittade ett par barn att leka med så han var glad o nöjd en stund ända tills de skulle åka hem.
Han var själv väldigt trött eftersom han inte hade sovit så bra på natten. Vi åkte hem vid 18.30. Bröllopsfesten pågick tydligen fram till kl 5.30 på morronen.

Vi gick ju miste om bröllopstårtan så när Laban slocknat på kvällen så frossade Tomas och jag i glass..

På söndagen hann jag med liiiite vedklyvning men det var ömsom regn o ömsom uppehåll. Jag fick stressa till jobbet eftersom jag blev sen. Men på söndagar blir det rätt mycket väntan ändå.

Så igår (Måndag) var det då äääääntligen dagen med stort D. För laban alltså. Han fick komma till dagis efter 5 veckors semester. Det blev ett glatt återseende för kamrater och fröknar.
Även för mig var det dagen D... ställde mig på vågen efter säkert 4 veckors frossande. O det var inte så illa som jag hade befarat. Vågen visade ca 1,5 kilo mer än den gjorde senast jag vägde mig. Men nu är jag som sagt på G igen och det känns förbaskat skönt. Mycket lättare att få in rutinerna igen när man jobbar.

Här följer lite bilder från helgen som var.


En liten vinbergssnäcka som jag hittade i stugan den dag vi åkte till VästervikSå här glamorös ser man ut när man håller på med vedklyvning på landet. Inga klackskor o piffig kjol här inte.Glasspaus, vilken tur att glassbilen kom.


Bröllopskyssen. Melina o Andreas är nu maka o make.

Det söta paret

Smiiiile


I väntan på maten. Då är det bra att man kan spela lite mobilspel.


Snyggt ballongbrudpar.

Back in business...

Eller iallafall tillbaka till jobbet. Jag har en grym träningsvärk idag. Det beror på att jag och Tomas äntligen fick tummen ur o åkte o hämtade en vedklyv som vi lånat från min pappas granne. Vi (tomas) fällde ju lite träni våras på tomten och det är verkligen dags att ta tag i detta nu. Sagt o gjort jag började att klyva o det är svettigt o jobbigt. Jobbigast är det ju at få upp vedklabbarna från slänten nere vi ån. Det är lerigt och brant o en del klabbar är ju inte lätta direkt. Vi körde ett par timmar igår o ett par timmar idag så det har blivit en del "vardagsmotion".

Jag skrev ju för ca 2 veckor sen att jag skulle ta en avgiftning... Hur det gick... ÅT HELVETE.. Men det kunde jag ju tänka mig redan från början. Med två veckor kvar av semestern är det dumt att bli "nyttig" MEN nu jädrar.. Jag kommer att skärpa mig nu. Imorron ska vi på bröllop så då kommer det att vankas gott o nästa helg blir det kalas.. MEN jag ska vara ordentlig i veckorna så då gör det inte så mycket att det slarvas på helgerna.
Sakta men säkert kommer kilona att försvinna.
jag känner att jag skulle vilja börja att träna igen. Men jag vet inte var. Eftersom jag jobbar i Motala känns Feelgood naturligt. Men eftersom jag jobbar som jag gör o har 5 mil t/r så känns det jobbigt att åka till Motala de dagar jag är ledig. Kanske ändå att Mjölby är det bästa alternativet. Annars finns det ett gym i Skänninge som kan vara värt att kolla upp eftersom det är mest styrka som jag kommer att hinna med.  jaja jag får kolla upp detta ang. träning för någe måste jag göra åt min slappa kropp.

Jag lånar denna bild från min kära systers sambo Jimmy Aronsson. Tycker den passar mig lite granna. ;-)
För det är ju vad jag gjort under semestern.  Jag stoppade huvvet i sanden o frossade på.
IMGP9490
Med dessa grisar avslutar jag dagens blogg..

Tillbringat en natt i fängelse...

Jajamen nu har hela min lilla familj tillbringat en natt i en fängelsecell. Det var lite trångt, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Nu hade vi ju egen nyckel så vi kunde gå ut o in som vi ville så det var inte så otrevlig fängelsevistelse.
Nu har vi inte varit ett dugg kriminella utan vi har varit i den mysiga kuststaden Västervik på en liten semestertripp. Vi hade ju inte bokat något hotell utan travade upp till turistbyrån o hämtade en lista över boende. Vi hittade detta mysiga hotell http://www.hotellfangelset.se/


Det är alltså ett gammalt fängelse som de rustat upp o man bor i cellerna. Vårat dubbelrum bestod av en säng på 140 cm, ett litet badrum o ett litet bord. Sen var det fullt. Om jag sträckte ut armarna kunde jag nudda väggarna på varje sida. Rummet var kanske 6kvm stort/litet. Men men vi skulle ju bara bo där en natt så det gick bra. Hotellet är helt nyöppnat så allt är fräscht o rent. Frukosten fick man lägga till 70 kr extra för. Det var en helt okej frulle. Man hade lite olika brödsorter, pålägg, yoghurt o flingor. Kokta ägg o självklart kaffe, te och juice. Så har ni vägarna förbi Västervik så tycker jag ni ska checka in på detta mysiga hotell. 

  
Inte lätt att få en bra bild på rummet för det var så litet jag kunde inte stå inne i rummet o fota för man fick ingen helhet då. Vi bodde i cell 21.


Vi började vår semestertripp med att åka ner till stugan i Småland. På så vis hade vi bara 4 mil till Västervik dagen efter. Farmor/svärmor var i stugan men hade tänkt åka hem men Laban övertalade henne att stanna. Natten i stugan var som vanligt lite småjobbig för min rygg i dessa förbaskade sängar. Men men jag överlevde.  Färden fortsatte på måndagförmiddag o vi anlände till ett kvalmigt Västervik runt lunchtiden. Letade upp turistbyrån o sen detta hotell. Gick ut på stan för att kolla läget. Käkade sen lunch o så hade laban hittat en lekpark i Stadsparken som han ville gå till. Vi hann att vara där i ca 2 minuter sen började det att hällregna. Fick springa upp till en scen med tak o där stod vi o
häckade en bra stund. Man ser inte så bra på bilden att det regnar men det gjorde det.
Vi beslöt oss för att traska upp till hotellparkeringen igen o åka ut till en skoafför för jag hade så förbenat ont i mina fötter så jag ville inhandla ett par bekväma tofflor. Jag hittade ett par tofflor för 99kronor inte så snygga men mycket skönare för mina fötter. Inhandlade lite gott till kvällen o åkte tillbaka till hotellet. När Laban hade slocknat satt jag o Tomas o pratade en stund men v i somnade rätt snart vi med.

Tisdagmorron vaknade vi rätt tidigt. Gjorde oss i ordning o gick ner o åt frulle. Efter att vi checkat ut gjorde vi ett nytt försök att åka till Stadsparken. Denna dag hade vi bättre tur med vädret o Laban lekte länge i denna park som hade mycket roliga grejer. Han träffade ju även andra barn som var roliga att leka med.

    
  

När Laban hade lekt av sig en bra stund så åkte vi ut till "mammas lekaplats" Lager 157. Det fanns en hel del kläder o roliga grejer. Jag gick in på lagerrensningen och fyndade två par jeans, en kjol o en klänning för sammanlagt 200:- Eftersom jag ska till Ullared i oktober så kände jag att det är dumt att handla för mycket. Efter min lilla shopping så gick vi o käkade o sen bar det av hemåt. Vi stannade dock till i Falerum för Tomas ville kolla efter skor till sig själv. Min käre make har ju strl 49 i skor o butiken i Falerum brukar ta in skor i stora storlekar.  Jag hittade dessa skor, som jag dock inte köpte. Kan se mig själv stolpa upp till dagis med stilettklackar o lämna in Laban på Snäckan. Hem skulle vara värre för då har jag ju inte vagnen att ta stöd av. Visst om jag bara skulle sitta på en barstol en hel kväll så kan jag tänka mig dessa skor. Men annars är de ju mord för både rygg o fötter.Skönt att komma hem igen o få sova i sin egen säng. Jag åker gärna tillbaka till Västervik igen för det var en mysig stad. Två dagar kvar av min semester sen är det återigen dags att jobba igen. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner igen.

Ingen jobbångest ännu.

Jag ska ju börja jobba fredagen den 13e (otur) Men jag ser faktiskt fram emot att komma till jobbet igen. Skönt att få lite struktur på tillvaron. Dagen efter ska vi på bröllopsfest, det är min arbetskamrat Melina o hennes Andreas som ska slå till o gifta sig. Ska bli så kul att gå på lite fest. Helgen efter är det mer fest. Då är det Joel (släkting) som ska ha fest i Uppsala så då blir det att bo på hotell över natten. Rätt nice det med.

Men innan dess har vi ett par dagar att slå ihjäl. Hoppas vädret blir bra.

Lördag o loppis

Idag var det dags för årets Öjebrodag. Det är lite loppis o andra happenings i en grannby som just heter Öjebro. Vi kom ner vid 12 tiden o började med att hoppa upp på den gamla brandbilen som tar ett varv i byn. Det var oerhört spännande så Laban åkte sammanlagt tre gånger. Efter en stund kom polaren Abbe och vi strosade runt lite. Några loppisfynd blev det för Labans räkning. 

Här följer en liten bildkavalkad över förmiddagens äventyr.

Jag o Laban tillsammans med Abbe o Sofie på en av turerna med gamla brandbilen.


O nu far vi iväg.


Tomas o Labans tur att åka brandbil.


Nere vid strömmen. Det var väldigt grönt o vackert. Lite "trolskt"


På en ranglig gammal bro.
Spännande med vatten.

Häromdagen var vi ut en tur med båten. Innan vi kom iväg till Nederlösabadet så plockade vi upp grannarna Elsa och Elvira med pappa. Här följer några bilder på barnen i båten.


Laban, Elsa och Elvira på äventyr. Det är tur att vår båt är så pass stadig som den är annars hade den vält eller de trillat i flera gånger om.


Men ibland lyckas man ta en liten bild när de nästan sitter still.


Elsa o Laban


Två lika envisa ungar detta. Det kommer blir fullt upp för fröknarna i skolan när de börjar 1a klass.

Dagisabstinens

Nu har dagis varit stängt i 4 veckor snart o laban ska även vara hemma hela nästa vecka. Han lider nu av grav dagissjuka o vill sååå gärna leka med sina kamrater. Varje dag frågar han -Kan jag få leka med, Abbe, Love, Elsa m fl... Vi har dragit med honom på massor av saker o han får leka med kompisar nästan dagligen men det räcker tydligen inte. Ojoj, så skönt det ska bli när han får börja gå sina 4 timmar om dagen på dagis igen. Det märks verkligen att han behöver den stimulin som dags ger.

När han får komma hem till sina kompisar blir dom så ivriga att de efter 30o minuter eller så blir så livliga att de börjar slåss.. Konstigt att de inte kan leka lite lugnt. Tänk om man som vuxen betedde sig på samma sätt. Fast det är väl det som sker bland vissa personer när de har fått lite för mycket alkohol i sig.. De blir lite för exalterade på dansgolvet/korvkön o börjar slåss.

Vi får se vad jag kan hitta på för min son idag så han klarar av denna dagen med. På återhörande.

Neeeeej


Jag och Tomas skulle ju ha gått på Peter Lemarc på Cirkus i Stockholm den 28e september. Men idag kunde man läsa i Aftonbladet att hans turné är inställd pga av sjukdom. Han har tydligen drabbats av den hemska sjukdomen cancer. Han är "friskförklarad" men orkar av förklarliga skäl inte att genomföra sin turné. Biljetterna är makulerade och pengarna ska komma tillbaka till mitt konto. Sååååå trist. Jag hade ju verkligen sett fram emot denna konsert. Peter Lemarc är ju ingen artist som spelar året runt o om o om igen som vissa andra,  (Lasse Winnerbäck) . Okej okej inget ont i Lasse men jag tycker att han har varit ute på vägarna lite väl mycket de senaste åren. jag gillade honom för ca 8-9 år sedan men sen blev det lite för mycket o lite för ofta.

Men som sagt. Jag hoppas verkligen att Peter Lemarc återhämtar sig och "Går hel ur det här" och kommer tillbaka med en sjujäkla turné. Jag ska verkligen se till att vara på plats då o hylla honom för hans återkomst. Min husgud.

Avgiftning

Då var det dags för avgiftning igen..... Efter Tomas o Labans kalas har det bara varit godis, glass, pizza o diverse andra onyttigheter. De ynka kilon jag gick ner innan semestern har jag väl gått plussat på med råge nu. Jaja jag ska inte trötta ut mig/er med mitt evinnerliga viktprat. Det är helt enkelt dags att återgå till de gamla vanliga bättre vanorna så att man kan få på sig jeansen igen när jobbet börjar dvs om ca 14 dagar.

Förra veckan var vi till Göteborg i två dagar. O det var mysigt men också ganska jobbigt. Vi kom ner vid 14.30 tiden på tisdagen o checkade in på hotellet. Sen skulle Tomas hitta en parkeringsplats.. Jo tjena, det tog 1 timme för honom att hitta en. Under tiden skulle jag få tag på mynt som räckte under denna parkeringstid o det var också ett kapitel för sig. Många automater tar ju kort men inte de betalkort som jag har utan bara bensinkort. Så där stod jag o matade in enkronor för fulla muggar. 1,5 timme senare så tog vi oss in på Liseberg. O där var vi inte ensamma. 45 min kö till Flumride, 50 min kö till Kållerado, 1 timme kö till Rabalder mm mm. Men det var bara att ställa sig i köerna o se glad ut. Laban gillade Kållerado bäst så den åkte vi 3 gånger under tisdagen o tre gånger under onsdagen.  Vi köpte ju ett tvådagars åkpass så vi kunde ju gå in på onsdagen med. Vi stannade kvar till Liseberg stängde kl 22 o laban slocknade inom 15 minuter på hotellrummet. Tomas o jag var rätt trötta med o somnade gott med.

På onsdagen såg jag fram emot hotellfrullen. Visst den var stor o god men det fattades det där extravaganta såsom smarriga wienerbröd eller färska croissanter. Men mätt blev jag ju iallafall så det räckte och blev över. Vi checkade ut från hotellet gick o lämnde väskorna i bilen o så bar det av till Liseberg igen. O satan i gatan, där var vi inte ensamma. Vi stod i kö nästan 1 timme för att komma igenom entrén. Vi sprang direkt bort till Kållerado o lyckades åka 3 ggr innan kön blev för lång. Sen delade Tomas o jag på oss för vi ville båda åka Balder. Under tiden som Tomas åkte Balder tog jag med Laban på en ny Flumride tur.Då var det dags Balder för mig med.. Ställer mig i kön... Jajamen det var 1 timmes kö dit med. Men det rörde på sig hela tiden så det var helt ok. Ju närmre vagnen jag kom desto mer pirrig blev jag. Hamnade näst längst bak. Spände fast mig o svosch så for vagnen iväg. Satan vilken tur. Jag var helt darrig i benen när jag klev av men även exalterad över denna adrenalinkick.
Letade sen upp min familj o vi bestämde oss för att åka hemåt. Vi stannade i Borås för att käka lite.
Sååå skönt att komma hem till sin egen säng.

Resten av veckan har varit lugn. Återkommer snart med fler blogginlägg nu har jag en huligan som vill spela Bompaspelet.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0