Joråsåatt...

Jag hade en riktigt skitvecka rent kroppsligt. Jag kände mig svullen, frusen, tjurig. Jaa allt man kan tänka sig. Mensen kom även o knackade på dörren så det var kanske inte så konstigt att jag var låg o tjurig. Ett under att min käre make står ut med mina vredesutbrott ibland.

Jag klev upp på vågen beredd på ett plus. MEN till min glädje så visade den på 0,8 minus. Så jag har nu tappat 5 kg sen jag "startade om" i början av januari. Har ju ca 7 kg kvar innan jag är nöjd men som sagt jag är på gång och jag biter ihop o fortsätter.

igårkväll var vi till mina föräldrar o smarrade smörgåstårta och nu idag på jobbet kunde jag inte motstå att äta lite "naturgodis" dess med choklad mm så det var ju inte så nyttigt. MEN.. Nu är det ny vecka o återigen nya tag.

Here I come..

Frustration

ahapp, vågdags. Har varit ordentlig under hela veckan. Mitt godissug har inte varit så farligt. Jag har inte ätit något som jag inte ska äta. MEN ÄNDÅ visar vågskrället på +-0. Det är såååå trist, men jag får hoppas på ett minus nästa vecka så jag tuffar på i min vanliga takt. <div>
</div><div>Visserligen visar måttbandet på minus och jag känner på kropp o kläder att jag iallafall minskar på något sätt. Återigen har jag haft svårt att komma iväg o träna. Men eftersom jag kommer att få nya arbetstider i april så kanske det innebär att jag kommer få lättare att komma iväg på träning innan arbetet. När all jäkla snö o is smälter från vägarna så blir det roligare att gå ut o gå också. </div><div>
</div><div>På måndag ska jag till en arbetskamrat som har utbildat sig till nagelteknolog. Hon ska göra en förlängning på mina små stumpar till naglar. Hon gör det till ett mycket förmånligt pris eftersom hon tar tillfället i akt att öva upp sig. 250:- för en förlängning tycker jag är överkomligt. </div><div>Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner.</div><div>
</div>
Jahapp, vågdags. Har varit ordentlig under hela veckan. Mitt godissug har inte varit så farligt. Jag har inte ätit något som jag inte ska äta.
MEN ÄNDÅ visar vågskrället på +-0. Det är såååå trist, men jag får hoppas på ett minus nästa vecka så jag tuffar på i min vanliga takt. Min totala viktminskning är ändå 4,2 kg. Men det är åtminstone 7 till som ska väck innan jag känner mig "klar"
Visserligen visar måttbandet på minus och jag känner på kropp o kläder att jag iallafall minskar på något sätt. Återigen har jag haft
svårt att komma iväg o träna. Men eftersom jag kommer att få nya arbetstider i april så kanske det innebär att jag kommer få lättare att komma
iväg på träning innan arbetet. När all jäkla snö o is smälter från vägarna så blir det roligare att gå ut o gå också.
På måndag ska jag till en arbetskamrat som har utbildat sig till nagelteknolog. Hon ska göra en förlängning på mina små stumpar till naglar.
Hon gör det till ett mycket förmånligt pris eftersom hon tar tillfället i akt att öva upp sig. 250:- för en förlängning tycker jag är överkomligt.
Ha en fortsatt trevlig helg mina vänner.

Nutrilettfundering...

Jag såg i ett flygblad att de sålde Nutrilett shake med blåbär för ett förmånligt pris. 15 påsar för 88 kronor. Hmmm tänkte jag då, kanske att man ska köpa ett paket o ta till de dagar man inte är superhungrig men vet med sig att man bör äta något för annars är jag garanterat hungrig inom en timme o då slinker det ner något onyttigt.

MEN, när jag sen läser på Nutriletts hemsida vad dessa pulver med "näringsriktig" måltidsersättning innehåller så blir jag nästan mörkrädd. Då käkar jag hellre 100 gram vit choklad (som inte ens är choklad) Nää jag sparar nog mina 88 kronor o köper någe bra istället. 

Quick Weightloss Blueberry Shake


INGREDIENSER:
Sojaprotein, fruktos, sojafiber, emulgeringsmedel (sojalecitin), soja fett pulver (sojaolja,
glukossirap, mjölkprotein, pentanatriumtrifosfat, trikalciumfosfat, naturlig arom),
mineraler (trinatriumcitrat, kaliumklorid, trimagnesiumcitrat, trikalciumcitrat, trikalciumfosfat,
natriumklorid, järnfumarat, zinksulfat, mangansulfat, kopparglukonat, natriummolybdat,
kaliumjodid, kromklorid, natriumselenit), torkad glukossirap, aromer (naturlig blåbär, skogsbär), 
färgämnen (rödbetsextrakt, antocyaner), stabiliseringsmedel (guargummi, xantangummi),
vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, D-α-tokoferylacetat, kalcium-D-pantotenat,
pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid, retinylacetat, folsyra, D-biotin, fyllokinon,
kolekalciferol, cyanokobalamin), sötningsmedel (sukralose, acesulfam K), maltodextrin,
surhetsreglerande medel (citronsyra). Kan innehålla spår av vete

De grejer som jag fetat är väl nästan det enda som är någorlunda "naturligt" eller????

Uppdatering

Bo Kaspers konserten i lördags var hur bra som helst. Jag har tyvärr inte lyssnat in mig så mycket på dem den senaste tiden så det var mycket jag inte kände igen. MEN i vilket fall som helst så var de mycket bra. Ser dem gärna igen. Tomas var i alla fall överlycklig.
Innan konserten slog vi på stort och käkade på Ginghis. Mongolisk restaurang. Man plockar till sig den mat man vill ha och så överlämnar man sin tallrik till kockarna som steker till det på ett stekbord. Mycket gott. Mätt blev man så det räckte till.
Klev upp på vågen i lördags och den visade 3 hekto plus. Trist men jag hade räknat med det. Jag hade fortfarande träningsvärk och sen är det väl mensvecka på G snart så då brukar jag plussa litegranna. Det är bara att bita ihop och hoppas på bättre resultat nästa helg.
I söndags var jag, Laban och Tomas och bowlade i Linköping. Ett ställe som heter Strandgatan två. Det var ett bra ställe. Kan kanske vara det bara för att jag vann ;-) Laban gillade att bowla så det kommer vi att göra fler gånger. Dock var klotet lite tungt för honom, men han fixade det bra. Efter bowlingen åkte vi upp till Tina och Tomas hjälpte henne med lite grejer. Som tack bjöd hon på käk. Hemkörning. Jag var "ordentlig" o tog en kebabsallad. Nån måtta på frosserier får det ju vara. När Laban somnat på kvällen så hackade jag ihop en fruktsallad och det är ju smarrigt det med.
Men som sagt nu är det ny vecka och jag hoppas på ett minus till nästa helg.

BKO

På lördag är det så dags att åka och lyssna på Bo Kaspers Orkester. Ska bli så kul. Jag lyssnade en hel del på dem för ett par år sedan men sen föll de lite i glömska. Men jag har alltid tyckt att de är bra. De kommer till Konsert & kongress i Linköping och Tomas och jag har kalasbra platser. 5 raden i mitten. Mormor är barnvakt så Laban kommer att må som en prins.

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0