Jag finns här

Jorå jag lever o har halvdan hälsa.. Förkyld med snorisboris på besök, hosta o allmänt trött. Men jag är ju kvinna så jag biter ihop o kör på.. Tentan i grundmedicin för 2 veckor sen gick bra. Över förväntan fastän det inte alls kändes bra när jag gick ut från klassrummet. Men 116 av 124 är inte illa alls. Nu på måndag är nästa prov, slutprov i anatomi o dagen efter slår de till o vi har praktiskt prov i manuell medicin. O återigen har jag panik, ångest o inbillar mig att jag kommer att köra fullständigt på detta. Men jag tränar så mycket jag bara kan o förhoppningsvis fastnar det viktigaste i skallen på mig.
Om nån timme ska Tomas skjutsa mig till Linköping för sen ska jag hoppa på tågen ner till Karlskrona. Jag ska på en sista fest med mina arbetskamrater. Sista natten med gänget. Ska bli kul att ses. Jag jobbar ju min sista kväll den 26e dec så det är inte många kvällar kvar.
På återhörande.


Kommentarer
NicoleMoide

AllExpress Endless coupons, discounts, promotions and flash deals. Competitive Prices On More Than 100 Million Items. Check Out All Deals on AllExpress. 24*7 Customer care. Buyer's Protection. Free Shipping Worldwide. Secure Payment Method.


[url=https://bit.ly/35c29AV]The best products. Men's suits . to anywhere in the world[/url]
[url=https://bit.ly/35c29AV]Unique products. Footwear .to order[/url]
[url=https://bit.ly/35c29AV]The best products. Decor for the house and home decoration . to any place[/url]
[url=https://bit.ly/35c29AV]fast. Automobile headlights . to anywhere in the world[/url]
[url=https://bit.ly/2TKdfKF]inexpensive. Mini personal computer .always[/url]




@a

2021-06-16 @ 00:37:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0