Äventyr.

På Torpadagen. Vi åkte ner till Torpavallen efter 11 och träffade på Abbe med föräldrar. Han satt redan på en ponny o traskade runt. Vi betalade en tia och lät Laban kravla sig upp på en ponny han med. Han var ett enda solsken gossen när han satt på hästen.
Det finns ett stall i närheten där de har ridundervisning och jag tänkte åka dit nångång för att låta honom ta nån ridlektion. Jag hoppas, hoppas att han inte blir nån fotbollspojke. Har inte lust att stå som en fotbollsmorsa vid en blöt o kall fotbollsplan.






När det gäller detta med mobbingen så var vi och pratade med en av fröknarna och hon skulle ta upp detta med de andra fröknarna + fritispersonalen. Nu är ju visserligen Laban inte världens lugnaste själv o han kan minsann vara rätt bråkig han med. Men det är iallafall skönt att ha pratat med personalen så de är medvetna om saken.
Som sagt Laban kan vara en liten huligan han med. Häromdagen berättade en fröken att han kastat en sten på en pojke som blev helt galen (förståeligt) När sen fröknarna pratar med honom så vill han inte se dem i ögonen. Han är såååå medveten om att han gjort fel så han kör lite "strutsmetod" dvs vänder sig bort för då kanske han klarar sig undan. Såå det är mycket tragglande nu. En trotsig snart 4åring är inte att leka med.

Efter Torpadagen tog jag och Sofie en promenad hem. Gossarna satt i varsin vagn o vi traskade, det var skönt att få röra på fläsket lite. När vi kom hem åkte vi till Ikea och köpte säng till Laban. Det blev en skummadrass med en tjock bäddmadrass till. 140 cm. Han somnade gott i sitt egna rum. Nu märks det om han vill sova i sin säng hela natten eller om han kommer över till oss eller om det är nån av oss som kryper över till honom. Det kommer säkert vara svårt att somna eftersom man är så van att ha han bredvid. Han har ju sovit bredvid oss ända sen han föddes.

Imorron blir det flyguppvisningar i Linköping. Vi tänkte åka dit o kolla tillsammans med familjen Fleming. Öronproppar blir nog ett måste.



På återhörande.


Kommentarer
tezz (dennis mamma)

Åh hoppas det löser sig med Laban o mobbningen. Det är ju inte kul..

2010-06-13 @ 20:37:40
URL: http://tezz1981.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv i bloggform

Mitt liv o min matdagbok blandad med familj & jobb.

RSS 2.0